lauantai 17. tammikuuta 2015

Livescribe Smartpen digitaalikynät

Livescribe Smartpen digitaalikynät saatavissa kauttamme.

Livescribe Smartpen wifi Sky digitaalikynällä tallennat kaiken kirjoittamasi ja kuulemasi kynän muistiin. Smartpenissä on mikrofoni ja kaiutin. Kirjoitettu ja kuultu siirtyy helposti sellaisenaan tietokoneelle. Kynä toimiin niin Windows, kuin Mac koneisssa. Kynään mahtuu muistiin mallista riippuen 400-800min puhetta. MyScript lisäohjelmistolla käsin kirjoitetun tekstin pystyy muuntamaan tietokonetekstiksi. MyScript ohjelmisto sisältyy vain 8Gb Pro pakettiin, toisiin malleihin se on ostettavissa erikseen.

Smartpen 3 digitaalikynää toimii yhdessä vain Applen IOS7 laitteistojen tai uudempien kanssa bluetooth yhteydellä.

Livescribe desktop ohjelmistosta muistiinpanot pystyy helposti jakamaan sähköpostiin, Evernoteen, Facebookiin, Google Docsiin, Microsoft OneNoteen, iPhoneen, iPadiin ja tallentamaan MyLivescribe tilille (tillä tallenustilaa 500Mb). Tämä vain 4Mb ja 8Mb malleille. iPhoneen ja iPadiin muistiinpanot saa haettua MyLivescribe tilin kautta.

Livescribe Desktop ohjelmistosta kirjoitetun/piiretyn sisällön saa tallennettua myös pdf-tiedostoksi puheen kera (valinnaisesti äänen/puheen saa jätettyä pois). Tällöin pdf-tiedostossa on kynävideo, jossa näkymätön kynä kiroittaa tekstiä ja samalla kuuluu tallennettu puhe.

Smartpen toimii kynässä olevalla infrapunakameralla ja vaatii toimiakseen kuvioidun erikoispaperin, jota on ostettavissa erikseen muistiinpanovihkojen muodossa. Tätä erikoispaperia voidaan tulostaa Livescribe Desktop ohjelmiston kautta (vaatii 600dpi lasertulostimen). Vihoista löytyy painettuja erikoisominaisuuksia, kuten funktiolaskin, kynän asetukset sekä ääninauhoituksen painikkeet ja säätimet. Kynän näyttö sekä sisäänrakennettu kaiutin auttavat toimintojen käytössä teksti- ja ääniopasteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti