maanantai 19. tammikuuta 2015

Geomagic SculptGeomagic Sculpt - 3D-suunnittelu, jota voit koskettaa
Geomagic Sculpt poistaa tilavuusmallintamisen rajat, mahdollistaen monimutkaisten, kaarevien ja orgaanisten muotojen luomisen. Lisäksi mukana toimitettavan Touch haptisen laitteen avulla voit kirjaimellisesti tuntea mitä ruudulla luot. Yhdessä Sculpt ja Touch muodostavat intuitiivisimman tavan suunnitella toiminnallisia, kauniita tuotteita.

Mahdottoman suunnittelu
Geomagic Sculpt jatkaa siitä missä CAD-järjestelmäsi rajat tulevat vastaan, joten voit suunnitella aivan uudella tavalla samalla, kun noudatat olemassa olevaa työnkulkua. Voit suunnitella kauniita, yksityiskohtaisia, orgaanisia muotoja - sellaisia, jotka normaalisti eivät tulisi kysymykseenkään - koska Scuptin avulla sinua ei rajoita mikään muu kuin mielikuvituksesi.

Kosketa suunnittelemaasi
Käytä 3D-työkaluja 3D-suunnittelussa. Geomagic Sculpt auttaa sinua rikkomaan vanhat suunnittelutavat sisään rakennetulla 3D Systems Touch haptisella kirjoituspuikolla. Sen sijaan, että sinua rajoittaisi perinteinen hiiri, Sculpt ja Touch yhdessä antavat sinun tuntea suunnittelemasi - jokaisen muodon, pinnan ja kaaren. Tämä yhdistelmä mahdollistaa 3D-suunnitelman tarkastelun helposti ja varmasti, erityisesti monimutkaisten geometrioiden yhteydessä.

Kaunista CAD-mallisi saumattomasti
Geomagic Sculpt toimii yhdessä nykyisen CAD-ohjelmistosi kanssa, joten voit käyttää vaikeasti saavutettavaa, kaunista teollisuussuunnittelua yhdessä CAD-ohjelman toiminnallisten mallien kanssa. Geomagic Sculpt on myös nopea ja helppo käyttää, mikä on suuri parannus tunnetusti monimutkaisiin pintamallintamisen paketteihin.

Valmis 3D-tulostus
Voit jättää arvailun sikseen, koska Geomatic Sculpt tuottaa aina 3D-tulostettavia tiedostoja. Enää ei tarvitse miettiä onko suunnittelusi tilaan sopiva tai vesitiivis. Sculpt jopa tarkistaa tavallisimmat tulostusongelmat, kuten ominaisuuksien koot ja läheisyyden, ja kertoo niistä niin, että voit tehdä muutoksia ennen tulostamista.

Ominaisuudet
Virtual Clay -mallintaminen
Luo juuri se minkä halusit ilman rajoituksia. Sculptin avulla voit hyödyntää virtuaalisen saven mahdollisuuksia luodaksesi helposti monimutkaisia ja orgaanisia muotoja. Vedä, muovaa, kaiverra ja epämuodosta aivan kuin oikean saven kanssa. Sculpt on uskomattoman intuitiivinen: voit jopa tuntea suunnittelusi jäljet käyttäessäsi Touch™ haptista kirjoituspuikkoa.

Tukee CAD:iä
Sculpt täydentää suunnittelutyökalujasi lisäämällä rajoittamattoman geometrian olemassa oleviin 3D-mallintamisen työkaluihisi. Suunnittele kuoria, pintoja ja monimutkaisia tuotettavia yksityiskohtia tavalla, johon perinteiset CAD-työkalut eivät pysty.

Moniulottuvuuksellista suunnittelun vapautta
Sculpt on ainoa ohjelmisto, joka yhdistää voxel-mallintamisen ja Sub Divisional (SubD) -pintamallintamisen edut ulottuvuuslähtöiseen suunnittelutyökaluun. Voit luoda juuri ne geometriat, jotka haluat, käyttäen rajoitteita siellä missä niitä tarvitaan ja jättäen ne pois siellä missä ei.

Uskomaton työkalu yksityiskohtien luomiseen
Suunnittele pienimmätkin elementit niin, että tuotteesi ovat edukseen. Sculpt antaa sinun polttaa monimutkaisimmatkin pinnat virtuaaliseen saveen ja tehdä niiden ulkonäöstä ja tuntumasta täydellisen. CAD-ohjelmistossa mahdottomat suunnittelun yksityiskohdat ovat Sculptissa helppo tehdä - sen kun tuot minkä tahansa kuvan ja ryhdyt hommiin.

Taattu tulostettavuus
Aina valmis 3D-tulostettavaksi, koska Scupltin voxel-pohjaisen mallintamiskoneen ansiosta tiedät, että suunnittelusi on toimivaa. Yhdessä automaattisen 3D-tulostusanalyysin kanssa Sculpt mahdollistaa suunnittelun optimoimisen juuri sille 3D-tulostimelle, jota käytät.

3D Touch™ haptinen 3D-kirjoituspuikko
Geomagic Sculptin käyttö yhdessä mukana toimitettavan Touch haptisen 3D-kirjoituspuikon kanssa parantaa suunnitteluprosessia entisestään. Kyseessä on intuitiivisin, luonnollisin tapa käsitellä 3D-suunnitteluasi. Sen sijaan, että käyttäisit 2D-tilassa liikkuvaa kursoria, käytät ruudulla muotoilutyökaluja, jotka liikkuvat kädessäsi olevan Touch-kirjoituspuikon avulla.

Ota kiinni suunnittelustasi
Jokainen tietää miten käsiä käytetään, mutta kaikki eivät tiedä miten CAD-ohjelmistot toimivat. Touch on haptinen 3D-kirjoituspuikko, joka siirtää digitaalisen sisällön käteesi ja mahdollistaa sen, että voit oikeasti tuntea ruudulla olevat mallit. Touch on suunniteltu intuitiiviseen 3D-mallintamiseen ja poistaa perinteisen 3D-mallintamisen pelkokertoimen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti