keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Geomagic Capture 3D-skanneri

Geomagic Capture®
Geomagic Capture ja Capture Mini ovat voimakas, integroitu skannerien ja ohjelmistojärjestelmien tuoteryhmä, joka on tarkoitettu ammattilaismaiseen Scan Based Design -suunnitteluun ja laaduntarkastukseen. Tuotteet ovat saatavissa kuudella sovelluskohtaisessa asetuksella, jotka yhdistävät parhaan Geomagic-ohjelmiston pienikokoiseen, uskomattoman tarkkaan LED-skanneriin. Geomagic Capture ja Capture Mini antavat suunnittelijoille ja insinööreille mahdollisuuden käyttää todellisia esineitä CAD-ohjelmissa rajattomana osana suunnittelutyötä. Laadunvalvonnan Geomagic Capture -skannerit tarjoavat tarkkaa skannausta osana Geomaticin laadukkaita tarkastustyökaluja saumattomasti, vaatien vain napin painalluksen. Geomagic Capture -skannerien ennen näkemätön teho ja edullisuus tuo mukanaan uuden ajan suunnittelusta tuotantoon -tuottavuudessa ja käytettävyydessä.

Hyödynnä 3D-skannauksen mahdollisuudet
Siirry eteenpäin tuotesuunnittelussa ja -tarkastuksissa 3D-skannauksen avulla. Geomagic Capture ja Capture Mini ovat ensimmäiset täydelliset järjestelmät, jotka yhdistävät edistyneen, sinisen LED-skanneriteknologian helppokäyttöiseen ohjelmistoon tuotesuunnittelun ja -tuotannon edistämiseksi. Ole luovampi skanneriperusteisen suunnittelun avulla Siihen on syy, että autosuunnitteluja käyttävät yhä savea: todellisesta, fyysisestä muodosta aloittaminen on yhä paras tapa suunnitella ja viestiä monimutkaisia muotoja. Skanneripohjainen suunnittelu mahdollistaa luovemman tuotesuunnittelun millä tahansa teollisuuden alalla, koska se yhdistää todellisen maailman suunnitteluprosessiin.

Hyödynnä ympäröivää maailmaa
Geomagic Capture ja Capture Mini edustavat aivan uutta ajattelua suunnittelussa, jossa olemassa olevia esineitä käytetään inspiroimaan innovatiivisia uusia tuotteita. Geomagic Capture ja Capture Mini 3D-skannerit tuottavat tarkkaa tietoa, joka siirretään suoraan CAD-ohjelmistoon. Paranna, opi, kustomoi ja käytä uudelleen sinua joka päivä ympäröivää suunnittelua.

Yksinkertaisuutta Plug-and-Playn avulla
Geomagic Capture ja Capture Mini eivät ole vain 3D-skannereita. Jokainen paketti sisältää ohjelmiston tai lisät, jotka tarjoavat tarpeisiisi juuri oikean tulon. Vaihtoehtoihin kuuluvat jokaisen tärkeän CAD-ohjelmiston omat tiedostomuodot ja tarkat raportit laaduntarkastamiseen.

Geomagic Capture® Scan-Based Design -suunnitteluun
Paranna CAD-järjestelmääsi
Liittyy suoraan tuotteisiin Siemens® NX™, Solid Edge®, Creo®, Pro/Engineer® ja Inventor® käyttäen Geomagic® Design™ X -ohjelmistoa. Koska voit skannata suodaan CAD-ohjelmistoon, voit suunnitella erittäin monimutkaisia osia nopeammin saumattoman työn avulla.

Ammattilaistason tarkkaa skannausta
Erittäin pienikokoiset Geomagic Capture -skannerit tallentavat tarkkaa tietoa käyttäen viimeisintä sinivalo-LED-teknologiaa. Hämmästyttävä laite tallentaa melkein miljoona pistettä 0,3 sekunnissa luodakseen yksityiskohtaisia malleja fyysisistä esineistä 0,034-0,118 mm tarkkuudella.

Todistettavasti toimivan teknologian mahdollistama
Geomagic Capture käyttävät teollisuutta johtavaa teknologiaa Geomaticilta ja Rapidformilta. Kahden alan johtajan yhdistetty osaaminen on nyt osa 3D-järjestelmiä, joten saat helpoimman, tehokkaimman Scan-Based Design -ohjelmistoteknologian yhdistettynä varmasti toimivaan skannauslaitteistoon.

Suunniteltu vaativiin sovelluksiin
Geomagic Capturen liikuteltavat skannerit ja joustava ohjelmisto tekevät siitä täydellisen moneen sovellukseen aina raskaasta tuotannosta teollisuussuunnitteluun ja autoista koruihin. Uusi Scan-Based Design -suunnittelu antaa kaikkien teollisuudenalojen suunnittelijoille mahdollisuuden luoda juuri sellaisia innovatiivisia tuotteita, joita asiakkaat vaativat.

Vähennä integraation ja koulutuksen kuluja
Geomagic Capture -skannerien avulla saat yhden helppokäyttöisen, edullisen ratkaisun, joka yhdistää laitteiston, ohjelmiston ja CAD-suunnittelun sinun eduksesi. Koska kyseessä on käyttövalmis järjestelmä, aikaa ei mene monilta toimittajilta saatujen tuotteiden yhdistämiseen työjärjestykseen.

Capture-paketit
Geomagic Capture ja Capture Mini ovat käyttövalmiita järjestelmiä, joiden laitteisto ja ohjelmisto on tiukasti integroitu. Saatavilla on useita yhdistelmiä juuri sinun vaatimuksiesi mukaisesti.

Geomagic Capture SolidWorksille®
Hyödynnä tämä konsolidoitu Scan-Based Design -järjestelmä parantaaksesi suunnitteluprosessiasi ja tuodaksesi tuotteet markkinoille nopeammin. Liittyy suoraan SolidWorksiin, joten oppimista ei tarvita.

Paketti sisältää:
• Capture tai Capture Mini 3D-skannerin
• Geomagic Capture for SolidWorks -lisäysohjelmiston.

Geomagic Capture-skannerit SpaceClaimille®
Mahdollistaa suoran Scan-Based Design -suunnittelun käytön SpaceClaimin lisänä suoraan Geomaticilta. Ei uutta ohjelmistoa opittavana: sen kun skannaat ja suunnittelet SpaceClaim-ympäristössä.

Paketti sisältää:
• 3D-pöytäskannerin
• Geomagic Capture for SpaceClaim -lisäysohjelmiston.

Geomagic Capture -skannerit Design X:lle
Tehokasta Scan-Based Design -suunnittelua vaativimmille sovelluksille. Luo CAD-malleja Design X -ohjelmistossa ja siirrä ne kokonaisuudessaan tuotteisiin Siemens NX, PTC Creo, Pro/E, Inventor ja SolidWorks.

Paketti sisältää:
• 3D-pöytäskannerin
• Geomagic Design X -ohjelmiston
Geomagic Capture ja Capture Mini Design Directille

Yhdistä suoran mallintamisen helppokäyttöisyys Scan-Based Design -suunnitteluun. Luo ja muuta parametrisia CAD-malleja olematta CAD-asiantuntija.

Paketti sisältää:
• 3D-pöytäskannerin
• Geomagic Design Direct -ohjelmiston

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti