torstai 14. helmikuuta 2013

SimWise4D analysointiin ja simulointiin

SpaceClaim ja Design Simulation Technologies ovat integroineet SpaceClaim Engineerin ja SimWise 4D:n
SpaceClaim, joka toimittaa maailman nopeimpia ja innovatiivisimpia 3D suoramallinnusratkaisuja, ja Design Simulation Technologies (DST), integroidun 3D dynaamisen liikkeen ja äärellisten elementtien analyysin ohjelmiston kehittäjä. SpaceClaim Engineer ja SimWise 4D on nyt integroitu, niin että SpaceClaimin geometriaa ja kokoonpanoa koskevat rajoitukset on siirretty liittämällä SimWiseen. Kun SpaceClaim-malli on siirretty SimWiseen, käyttäjät voivat:
  • suorittaa maailmantason dynaamisen liikkeen simulaatioita
  • suorittaa mallille äärellisten elementtien analyysin käyttäen dynaamisen liikkeen kuormia
  • integroida liikesimulaation ohjausjärjestelmiin samanaikaista simulaatiota varten
  • suorittaa näppäimistöanimaation monimutkaisen simulaation tulosten tarkastelemiseksi
Liittämällä ennakoivan ja älykkään SpaceClaim 3D suoramallinnusohjelmiston SimWiseen se luo täydellisen ympäristön sellaisten tuotteiden kehittämiseksi, jotka sisältävät 3D-osien liikkuvia kokonaisuuksia. Lisäksi hyödytään avoimesta tavasta, jolla voidaan editoida ja korjata geometriaa käyttämällä SpaceClaim Engineeriä.
SimWise on tehokas, joten se voi muuttaa ennakkosimuloinnin todellisuudeksi kaikille tiimeille riippumatta niiden koosta. Käyttäessään liittymää SpaceClaim Engineerin kanssa voidaan varmistaa, että simulaatio muodostaa kiinteän osan suunnittelujaksosta, jolloin tuloksena ovat paremmat tuotteet.DST
DST kehittää fysiikkaan perustuvia simulaatio-ohjelmistoja. Yhtiön tuotteita käyttävät koneenrakennuksen ammattilaiset rakentaessaan ja testatessaan mekaanisten suunnitelmiensa virtuaalisia malleja samoin kuin teknisten aineiden opettajat ja opiskelijat luokassa opettaessaan ja opiskellessaan fysiikkaa ja rakentamisen kinematiikkaa, dynamiikkaa ja koneenpiirustusta. DST:n tuotteiden SimWise 4D, Working Model 2D ja Dynamic Designer avulla käyttäjät arvioivat suunnittelusuoritusta suorittamalla kattavia ja tarkkoja simulaatioita. Insinöörit, opettajat ja opiskelijat voivat nopeasti suorittaa “mitä jos” analyyseja, löytää ja korjata suunnitteluongelmia sekä parannella ja vahvistaa suunnitelmia ilman, että tarvittaisiin fyysisiä prototyyppejä.
SpaceClaim Corporation
SpaceClaim, 3D suoramallinnusohjelmiston johtava toimittaja kehittää parasta suoramallinnusratkaisua konetekniikkaa ja tuotantoa varten. SpaceClaimin tunnustettua ohjelmistoa on helppo oppia käyttämään ja se on täysin CAD-neutraali. Sen avulla insinöörit ja muut teollisuuden ammattilaiset voivat nopeasti luoda uusia malleja tai muokata ja editoida olemassa olevaa 2D ja 3D geometriaa ilman perinteisen tietokoneavusteisen suunnittelun monimutkaisuutta.

AN-Cadsolutions on SpaceClaim ja SimWise4D:n valtuutettu edustaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti