keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Geomagic Spark

Geomagic Spark rokkaa
Geomagic on tuonut markkinoille ohjelmiston Geomagic Spark, joka edustaa uutta vallankumouksellista lähestymistä suunnittelussa skannattujen tietojen perusteella.
Geomagic Sparkin 3D-skannauksen ja tietokoneavusteisen suunnittelun yhdistävien mahdollisuuksien ansiosta käyttäjät voivat entistä helpommin mallintaa takaisin ja integroida fyysisiä esineitä suunnitteluprosessiin, jolloin tuotteet saapuvat nopeammin markkinoille
Geomagic®, maailmanlaajuinen yhtiö, joka tarjoaa 3D-teknologiaa digitaalista todellisuutta varten, on julkaissut uuden 3D-skannaus ja tietokoneavusteisen suunnitteluohjelmiston Geomagic® Spark. Tämä uraauurtava uusi tuote on ainoa 3D-ohjelmisto, joka yhdistää Geomagicin lujaan 3D-piste- ja verkkoeditointialustaan perustuvan suoran 3D-skannausliittymän innovatiiviseen SpaceClaim®-alustaan perustuvaan kattavaan suoramallinnusohjelmistoon. Tämän lisäksi Geomagic Spark sisältää vakuuttavat kokonaisuuksien mallinnus- ja 2D-piirrosmahdollisuudet. Tuloksena on intuitiivinen ja vakuuttava tuote, jonka avulla sekä tietokoneavusteisen suunnittelun asiantuntijat että aloittelijat voivat luoda malleja käsitteellistämistä, prototyyppien luomista, valmistusta tai dokumentaatiota varten – helposti yhden ainoan kattavan ohjelmiston avulla.

Tehokkaat työkalut sisältävän Geomagic Sparkin suoramallinnuksen CAD-ympäristö perustuu liikepohjaiseen käyttäliittymään, yksinkertaiseen työntötyökalusarjaan ja tuttuun nauhapohjaiseen graafiseen käyttöliittymään. Nyt käyttäjät voivat taitavasti luoda tarkkoja, tuotantoon soveltuvia luotettavia malleja ja kokonaisuuksia käyttäen skannausta ja CAD-dataa samassa sovelluksessa muutaman minuutin kuluessa, jopa vain osittaisen skannausdatan pohjalta. Geomagic Sparkin tehokkuuden ansiosta auto-, elektroniikka-, teollisuussuunnittelu-, kulutustavara-, koneistus- sekä avaruus- ja lentokoneteollisuus voivat nopeuttaa tuotekehittelyä, tukea kommunikaatiota eri tiimien välillä, yksinkertaistaa suunnitteluprosesseja ja parantaa skannauksesta CAD:hen johtavien toimintojen luotettavuutta.
Geomagic Spark tarjoaa skannauksen ja suunnittelun todellisen integroinnin – kaikilla käyttäjätasoilla. Geomagicin skannauskokemuksen yhdistäminen innovatiiviseen suoramallintajaan antaa suunnittelijoille ja insinööreille mahdollisuuden toteuttaa luovaa inspiraatiota alkaen perustason todellisuuden tallennussovelluksista kuten takaisinmallinnuksesta ja jatkaen tuotesuunnitteluun ja muunteluun. Geomagic Spark on tehokas, kohtuuhintainen ja sen avulla tuote valmistuu nopeasti.Geomagic Spark perustuu SpaceClaim-sovellusohjelmaliittymään, jolloin Geomagicin pitkälle kehitetty skannausteknologia voidaan integroida saumattomasti SpaceClaimin suoramallinnus-mahdollisuuksiin. Mallinnuksessa käyttäjät liikkuvat vaivatta skannaus- ja muokkaustyökalujen välillä ja alusta mahdollistaa myös monien ulkopuolisten valmistajien SpaceClaim-ohjelmistoa varten kehitettyjen lisätoimintojen integroinnin, esimerkkeinä CAD-kääntäjät, CAE, CAM, renderointi yms.
AN-Cadsolutionsin edustuksessa oleva VisualMill CAM-ohjelmisto avaa suoraan SpaceClaim tiedostot. Kauttamme myös KeyShot animointi ja visualisointi ohjelmisto, johon myös saadaan vietyä SpaceClaim tiedostot suoraan. AN-Cadsolutions on Geomagic ja SpaceClaim ohjelmistojen valtuutettu edustaja. AN-Cadsolutions:lla on kokemusta SpaceClaim:stä vuodesta 2007.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti