lauantai 9. kesäkuuta 2012

GrafiCalc Mekaniikkasuunnittelun automaatio työkaluja
AN-Cadsolutions on ottanut edustukseen GrafiCalc ohjelmiston.


GrafiCalc® Mekaniikkasuunnittelun automaatio työkaluja

Ratkaise kriittisiä tekniikan haasteita ennen sitoutumista yksityiskohtaiseen suunnitelmaan millä tahansa CAD:lla.
GrafiCalc on CAD-neutraali ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat saavuttaa radikaalia parannusta suunnitteluun ja valmistettujen tuotteiden testaukseen käytettävästä ajasta ja kustannuksista. GrafiCalcilla käyttäjät voivat ratkaista monia tekniikan haasteita aikaisemmin suunnittelun aikana, kun konfliktit on helppo havaita ja halvempi korjata.

Tärkeimmät hyödyt
  • Automatisoitu graafinen laskenta
  • Tarkkuusgeometria
  • Suunnitteluyhteydet ja mekanismit
  • Suorita toleranssianalyysit
  • Tuottavuuden varmistaminen
  • Suunnitteluvaihtoehtojen arviointi
  • Käyttää hyväksi olemassa olevia suunnittelun työkaluja.
  • Kelvollisten ratkaisujen uudelleenkäyttö

GrafiCalcin avainominaisuudet
GrafiCalcin avulla käyttäjät voivat yhdistää geometrian, mitat ja laskelmat yhteen työlistaan auttamaan suunnittelun haasteiden toiminnallisten tarkoituksien havaitsemisessa. Sitten syöttö tai toivotut tulokset voidaan todeta, kysyä ja saada vuorovaikutteisen suunnittelun päätöksentekoa tukevia tietoja ja optimaalisia ratkaisuja.
Geometrinen käyttäytymiseditori - 2D-parametrinen luonnos, joka on suunniteltu toimintamallinnukseen päättely- ja johtopäätösominaisuuksineen. Verrattavissa luonnokseen, joka löytyy kaikista nykyaikaisista CAD-sovelluksista.

Automatisoitu graafinen laskenta - Kahdeksankymmentäkahdeksan (88) laskelmaa sisäänrakennettuja toimintoja tarjoaa automatisoidun vastauksen yksinkertaisesti lähtötietoja klikkaamalla. GrafiCalc eliminoi virtuaalisesti yksitoikkoisia matemaattisia laskelmia ja yhtälön ratkaisua tuotteen suunnitteluprosessissa.

Assosiatiiviset mittaukset - Lineaariset, säteittäiset ja kulmamitat voidaan rajoittaa mihin tahansa funktion mallin kohtaa. Ulottuvuuden arvot voidaan upottaa interaktiivisiin laskelmiin. Monissa tilanteissa tämä toiminto poistaa pitkäveteisiä trigonometrisia laskelmia.

Goalseek - 2D-käytösmallintamisen ominaisuuden avulla voit ratkaista suunnittelun haasteita, jotka hyötyvät optimoinnista. Kyseessä voi olla mikä tahansa muoto, sijainti tai istuvuuteen liittyvä suunnittelukriteeri.

Liikkeen simulointi - Arvogeneraattorit voidaan asettaa tuottamaan vapaavalintaisesti mistä tahansa geometriasta mihin tahansa arvoon, simuloimaan mitä tahansa kuviteltavissa olevaa mekanismia ja konesuunnittelua. If- ja Else -funktiot ovat käytettävissä tapahtumaohjatussa simuloinnissa.

Jälkitoiminto - Luo liikeradat ja ympäristön tilan ja häiriöiden analyysiin.

Transientti tiedonkeruu mahdollisuus kerätä tietoja ulottuvuudesta ja laskusoluista taulukkomuodossa leikepöydälle, joka voidaan liittää Exceliin analysoitavaksi.

Geometria-assosiatiiviset ohjelmoitavat laskimet kaksisuuntaisten linkkien osarutiinien geometrian, mittojen ja laskelmien määrittelemiseen laskentataulukossa. Laskimet on mahdollista liittää toisiinsa, jolloin syntyy tehokkaita ongelmanratkaisualustoja. Tarkistetut laskentataulukot on mahdollista säästää tai käyttää uudelleen.

Toleranssianalyysi - simuloi valmistusvarianssin vaikutuksia toimintamalliin. Välittömät tulokset Monte Carlon staattisesta toleranssianalyysistä auttavat sinua asettamaan optimaaliset toleranssit. Tulokset on mahdollista viedä Exceliin. Sallii älykkään välityksen laatuvaatimusten ja tuotantotehokkuuden välillä.

Tekstityökalu muokattavilla fonteilla ja tyyleillä Function-mallin kommentointiin laskentataulukossa.

2-suuntainen Dynamic Data Exchange (DDE) Excelillä

Tuonti ja vienti DXF-tiedostoille mistä/mihin tahansa suosittuun CAD-sovellukseen.
GrafiCalc toimii missä tahansa tietokoneessa, jonka käyttöjärjestelmänä on 32- tai 64-bittinen XP, Vista tai Windows 7.Miksi GrafiCalc?
On yleisesti hyväksyttyä, että suunnittelun alkuvaiheessa tehdyillä päätöksillä on mahdollisimman suuri vaikutus tuotteen suorituskykyyn ja hintaan. GrafiCalcilla voit tutustua suunnittelun vaihtoehtoihin, optimoida suorituskyvyn ja varmistaa tehokkuuden aikaisemmassa vaiheessa suunnittelua, kun konfliktit ovat helpoimpia havaita ja halvimpia korjata.

Saumaton geometrian fuusio, laskelmat ja optimointi yhdessä GrafiCalcin sovelluksessa tarjoaa selkeän ympäristön, joka parantaa merkittävästi "aivoriihiä" ratkaistaessa suunnittelun ja tekniikan haasteita. GrafiCalcilla voit keskittyä tekniikkaan sen sijaan, että ratkaisisit pitkiä yhtälöitä ja suorittaisit tylsiä matemaattisia laskelmia.

GrafiCalcilla voit hakea Monte Carlon tilastollisen analyysin alkuvaiheessa selvittääksesi, mikä yhdistelmä suunnitteluparametreja aiheuttaa tehokkuusongelmia. Käänteisen toleranssin analyysiä voidaan käyttää varmistamaan, että prosessin ominaisuudet pystyvät toimittamaan halutun laatutavoitteen. Analyysin työkalut ovat sellaisen käyttöliittymän takana, joka on suunniteltu insinöörin käytettäväksi tilastoasiantuntijan sijaan.
GrafiCalcin verkkotulokset ovat tunnustettuja suunnittelun parametreja, jotka auttavat sinua kehittämään kerralla oikein innovatiivisia tuotteita nopeammin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti