perjantai 22. marraskuuta 2013

Kompas-3D V14 mekaniikkasuunitteluohjelmisto
 

Uusi KOMPAS-3D V14 on julkaistu!

Kaikkein mahtavin versio ammattilaisen MCAD-ratkaisusta

KOMPAS-3D V14 on mekaniikkasuunnittelijoiden käyttöön tarkoitettu ja erottuu joukosta sen erinomaisten 3D- ja 2D-suunnitteluprosessiominaisuuksien sekä käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja joustavan kolmansien osapuolien ohjelmien yhteiskäytön, jota kaikkea järjestelmän edullinen hinta vain parantaa.

Tämä uusi julkaisu KOMPAS-3D-järjestelmästä tarjoaa yli 100 parannusta, jotka parantavat käyttäjien tuottavuutta. V14 tekee tämän nopeampien toimintojen, parannetun käytettävyyden ja yksinkertaistetun tuotekehittelyn avulla. Lopputulos on vähemmän virheitä suunnittelusta tuotekehittelyyn -prosessissa.

Kokeile uusia ominaisuuksia lataamalla KOMPAS-3D V14 demo, joka toimii 30 päivää ascon.net/download/kompas/)


KOMPAS-3D V14 -järjestelmän tärkeimpiä uusia toimintoja ovat:

Direct Variation Modeling -mallintaminen
KOMPAS-3D V14 sallii käyttäjien editoida malleja variation-tilassa käyttäen geometrisiä ja mittarajoituksia. Direct variation -mallintaminen mahdollistaa rakennushistoriattomien 3D-mallien muuttamisen, mukaan lukien muista CAD-järjestelmistä tuodut mallit. Tämä uusi ja joustava editoimistapa tarkoittaa, että käyttäjät voivat tehdä töitä KOMPAS-3D -järjestelmässä historiatietojen kanssa tai ilman - ihan miten haluavat.
Valittujen elementtien mitat
KOMPAS-3D V14 näyttää nyt lineaariset ja kulma-arvot numeerisina arvoina ruudulla käyttäjien luodessa ja muuttaessa elementtejä. Parametrin arvoa voi muuttaa yksinkertaisesti muuttamalla mitan arvoa.
Versiotietojen tallentaminen malleihin
KOMPAS-3D V14 lisää mahdollisuuden tallentaa kaikki versiot malliin. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat nyt käyttää työssään kaikkia mallin versioita. Versiotiedot tallennetaan uudelle Versions-välilehdelle Design Tree -kohdassa ja Document Manager -hallinnassa.Mallin toleranssilaskelmat
KOMPAS-3D V14 -järjestelmässä käyttäjät voivat nyt laskea uudelleen mallin geometrian käyttäen toleranssikenttää. Käyttäjät voivat muuttaa mallia käyttäen määriteltyjä toleransseja, kuten ylä- tai alarajoituksia, toleranssialueen keskiarvoa tai kerrointa.

3D Array -parannukset
KOMPAS-3D V14 parantaa array-toimintoa linkitetyillä taulukoilla, jolloin ne ovat joustavampia. Käyttäjät voivat nyt luoda taulukoita editoitavista arvoista, jotka muuttavat array-arvoja. Taulukkojen eri arvot luovat erikokoisia elementtejä array-toiminnossa.

Hole Wizard -parannukset
KOMPAS-3D V14 lisää komentoja, joiden avulla voidaan luoda hyvin erilaisia reikiä:
       Simple holes - yksinkertaiset reiät
Holes with countersinks - reiät syvennyksineen
Holes with counterbores - reiät upotuksineen
Holes with countersinks and counterbores - reiät syvennyksineen ja upotuksineen
Conical holes - kaartiomaiset reiät


 Lisäyksiä KOMPAS-3D Suiteen
 KOMPAS-3D V14 tarjoaa lisäarvoa seuraavien paljon toimintoja sisältävien lisäosien avulla:
Materials Library lisää fyysisiä ja mekaanisia materiaaliominaisuuksia 3D-malleihin.
Cable 3D luo KOMPAS-3D -järjestelmässä johdinsarjoja ja kaapelointeja.
KOMPAS-VDM editoi mallin parametrejä suoraan geometristen ja mitta-rajoitusten mukaisesti.
CAD Conversion Tool tulee tärkeimpien MCAD-järjestelmien tiedostomuotoja, mukaan lukien Dassault Systemes CATIA ja SolidWorks, Siemens PLM NX, PTC Pro/Engineer ja Autodesk Inventor. (Tämä kirjasto perustuu CT CoreTechnologien teknologiaan ja vaatii lisenssin, joka on ostettavissa erikseen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti