keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Azon tasotulostimet


Azon tasotulostimet nyt AN-Cadsolutions:in edustuksessa. Toimitiloissamme esittelytulostin ja mallitulosteita.


Azon DTS
Suoraan alustalle tulostava tasotulostin, joka tulostaa kaikille materiaaleille. Azon DTS on suoraan alustalle tulostava mustesuihkutulostin. Se tulostaa suoraan lasi-, metalli-, kivi-, puu-, muovipinnoille ja muihin materiaaleihin ja esineisiin erinomaisella tulostuslaadulla.

Azon DTS White
Suoraan alustalle tulostava mustesuihkutulostin, joka tulostaa värillisenä sekä myös valkoisena kaikille materiaaleille. Nyt on erittäin helppoa tulostaa tummille materiaaleille ja säilyttää alkuperäisen suunnittelun laatu ja eloisuus. Se tulostaa suoraan lasi-, metalli-, kivi-, puu-, muovipinnoille ja kaikkiin muihin materiaaleihin ja esineisiin.

 
Azon DTS Pro
Tulostaa suoraan mille tahansa enintään 2500x1180 mm kokoiselle ja 200 mm korkealle pinnalle. Tulostettavia materiaaleja ovat lasi, metalli, kivi, puu, muovi ja kaikki muut... musteen erinomaisella tarttuvuudella. Voit tulostaa kauniita kokoväritulosteita mille tahansa pinnalle nopeammin ja edullisemmin kuin muilla tekniikoilla, kuten lämpösiirrolla tai silkkipainolla.

Azon Tex Pro
Suoraan vaatteelle tulostava digitaalitulostustapa, jota voidaan käyttää silkkipainon ja siirtopainon vaihtoehtona. Ne suorittavat väritulostuksen ilman levynvalmistusta tai toistuvien värien rekisteriä, ollen samalla erittäin vedenpitäviä, kulutusta kestäviä. Tulosta kauniita kokoväritulosteita tummille ja vaaleille tekstiileille, kuten t-paidat, pyyhkeet, farkut, esiliinat, laukut tai muut, erinomaisen pitävällä musteella.

Azon Twin Tex
Suoraan vaatteelle tulostava mustesuihkutulostin, jossa on helposti vaihdettava kaksoislaatta-alustajärjestelmä. Se on suunniteltu erityisesti teolliseen tuotantoon ja suurille erille. Kehittyneen, täysin automatisoidun järjestelmän ansiosta on pitkällä aikavälillä mahdollisuus tuottaa laaja valikoima tekstiileitä ja valmiita vaatteita.

Azon UV TT
UV-tulostimilla voidaan tulostaa kohteisiin, jotka ovat enintään 10 cm korkeita, erinomaisella 1440 dpi:n tulostuslaadulla. UV TT:llä voit toistaa jopa pienimmätkin kuvan yksityiskohdat, selkeät tekstit ja elävät värikuvat erinomaisella kestävyydellä eri alustoille ja 3D-kohteisiin, puusta keraamisiin laattoihin ja muoviin.

Azon UV Q L
Azon UV Q L -tulostimessa tulostuspinta on 420 x 600 mm ja voidaan tulostaa monenlaisille materiaaleille ja tuotteille, kuten puulle ja keraamisille laatoille, PVC:lle, kivelle, paperipusseihin jne. Pinnat voivat olla joko sileitä tai karkeita, tasaisia tai aaltoilevia ja enintään 100 mm paksuisia. Azon UV Q L -malli on erinomainen ratkaisu pienempään tuotantoon, kuten lahjatavaramyyjille, pikamerkki- ja kopioliikkeille, valokuvalaboratorioille, museoille, jne.

Azon UV Q ROTAX
Azon UV Q ROTAX -tulostimessa tulostuspinta on 420 x 600 mm ja voidaan tulostaa monenlaisille materiaaleille ja tuotteille, kuten puulle ja keraamisille laatoille, PVC:lle, kivelle, paperipusseihin jne. Pinnat voivat olla joko sileitä tai karkeita, tasaisia tai aaltoilevia ja enintään 300 mm. UV Q ROTAXin pyörivällä järjestelmällä on mahdollista koristella jopa 360 astetta sylinterien ympäri. Tämä toiminto mahdollistaa tulostuksen ympäri taskulamppuja, viilentimiä, pulloja ja muita tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti