torstai 4. heinäkuuta 2013

ZBRush R46 uusi versio
ZBrush 4R6 parantaa ja tehostaa edelleen ZBrushin toimivuutta antamalla sinulle pääsyn uusien ominaisuuksien työkaluihin, jotka lisäävät luovuuttasi ja tuotteliaisuuttasi. Uusi ZRemesher tarjoaa täysin uusitun retopologiajärjestelmän, joka tarjoaa entistä paremmin automatisoidun ja käyttäjän ohjaaman topologian. On myös uusia siveltimiä ja toimintoja, jotka parantavat työn sujuvuutta orgaanisella ja kovalla pinnalla.

ZRemesher
ZRemesher on seuraava kehitysaskel automaattisen retopologian ratkaisussamme. ZRemesher on suunniteltu taiteilijan näkökulma huomioiden. Yhdellä napsautuksella ZRemesher tuottaa ihanteellisen uuden topologian, joka perustuu alkuperäiseen verkkoon.
ZRemesherin uudet toiminnot ovat älykkäämpiä, osaavat analysoida mallin kaarevuutta tietokoneen tarkkuudella, mutta ihmissilmän herkkyydellä.

Lisää enemmän polygoneja paikallisesti tarvittaessa, muuta niiden muotoa luodaksesi täydellisen topologisen virtauksen. Kuten useimpia ZBrush-työkaluja, voit hallita myös ZRemesherin automaattista prosessia ja ohjata itse perusalgoritmeja. On helppoa ohjata polygonien käyttäytymistä käyrien avulla. Voit myös määritellä, minne haluat suuremman tai pienemmän polygonitiheyden. Voit suorittaa paikallisen retopologian tietylle osalle verkkoa, säilyttäen samalla luonnollisen yhteyden tukimalliin.

Oletuksena ZRemesher antaa Adaptive Size -asetukselle korkeamman prioriteetin kuin Target Polygon Countille Adaptive Density -tilan takia, joka on vakiona päällä.    Mutta kun tämä toiminto on pois käytöstä, ZRemesher säätää topologialaskelmansa antaakseen saman painoarvon Target Polygon Count -luvulle.

Muut lisäykset
Uudet lisäykset ja parannukset eivät lopu tähän! Tässä on lyhyt yhteenveto muista huomionarvoisista uusista toiminnoista:
DynaMesh sisältää nyt PolyGroups - toiminnon. Täten on helppoa tehdä paneeli tai ryhmäsilmukka DynaMeshillä, kun on ensin käyttänyt Mesh Insertiä tai Mesh Fusionia!
Slice-siveltimet toimivat nyt käyräasennossa eivätkä leviä. Mitä näet, on täsmälleen mitä saat!
Group Front -- uusi PolyGroupin luomistoiminto -- havaitsee kaikki monikulmiot, jotka ovat kuva-alueella, ja kytkee ne yhteen ryhmään. Tämän työkalun avulla voit luoda erikoistehosteita käyttämällä omaa kuvakulmaasi, kuten vain kuva-alueella näkyvien mallisi osien muodonmuutos.


Uudet siveltimet
ZBrushin tehokkaan luova työkalusarja perustuu suurelta osin sen sivellinjärjestelmään. Joka julkaisuun lisäämme uusia siveltimiä, jotka voivat muuttaa työskentelytapaasi tai yksinkertaisesti tekevät päivittäisestä työskentelystä helpompaa. ZBrush 4R6:lla jatkamme tätä pitkää perinnettä.

Uudet Trim Curve -siveltimet leikkaavat malleja tavalla, joka on hyvin samanlainen kuin Clip-siveltimien, mutta poistavat eteen jäävät polygonit sen sijaan, että työntäisivät ne piirrosviivalle. Ja kuten voit kuvitella, nämä uudet siveltimet tulevat olemaan DynaMeshin uusia parhaita ystäviä!

Reikien luominen verkolla on ollut mahdollista DynaMeshin käyttöönoton jälkeen ja nyt kehittyneemmällä Mesh Fusionilla. Nyt ZBrush lisää toisen vaihtoehdon tähän tarkoitukseen Bridge Curve -siveltimellä: valitse aukko, PolyGroup-raja tai taitekulma ja yhdistä se toiseen luodaksesi polygonisillan. Ja koska tämä uusi topologinen tunnistus on niin hyödyllinen Frame Mesh -ominaisuudella, otimme askeleen eteenpäin ja mahdollistimme sen kaikille siveltimille, jotka käyttävät käyriä. Tulet rakastamaan sitä yhtä paljon kuin mekin!

Uusi Solo Dynamic -tila pitää vain nykyisen aktiivisen SubToolin näkyvissä manipuloidessaan sitä ZBrush-kameran edessä, parantaakseen 3D-navigointia.
Sisäinen UV Smoothing on päivitetty jäädyttämään UV-rajat.
Ja tietysti vielä paljon muuta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti