torstai 4. heinäkuuta 2013

Simlab Composer 2014 uudet ominaisuudet

Mitä uutta tarjoaa SimLab Composer 2014?

SimLab Composer Mac 64bit
SimLab Composer 2014 ja vallankumoukselliset ominaisuudet. SimLab Composer tukee nyt Windows 64, 32 ja Mac 64bit -alustoja
SimLab RT Renderer
SimLabin uusi reaaliaikainen renderoija tuottaa huippulaatuisia renderoituja sisä- ja ulkokohtauksiin NOPEASTI.
Uusi mesh-valoelementti ja Clary Rendering -tila tuettu. SimLab Renderer on täysin integroitu SimLab Composeriin hyödyntäen sen tuontia, materiaalihallintaa ja CAD integrointivalmiuksia.

Advanced Scene States
SimLab Composerin näkymätilat voivat nyt sisältää mallikohtaisia ominaisuuksia. Käyttäjä voi valita käytettäväksi materiaalin ominaisuuksia yhdessä tilassa ja kameran toisessa. Käyttäjä voi halutessaan valita näkymätilat käytettäväksi valittuun geometriaan koko kohtauksen sijaan.


Behavior / Actions Support
SimLab Composer 2014 tukee useita etukäteen määriteltyjä toimintoja, joita voidaan soveltaa napsauttamalla 3D-mallia tai napsauttamalla 'Mallit' -elementtejä.  Edistyneet käyttäjät voivat kirjoittaa oman scriptin määrittääkseen uusia toimintoja.
Käyttäjä voi valita useita toimintoja käytettäväksi peräkkäin valitsemalla Multiple Action -vaihtoehdon. Haettuja toimia voidaan viedä 3D PDF-tiedostoina sekä HTML (Web GL), ja voidaan jakaa kokemuksia interaktiivisemmin.


Vallankumouksellinen interaktiivinen 3D PDF
Toimintoja voidaan soveltaa myös elementteihin, jotka on luotu SimLab Designerilla. SimLab Designerin käyttäjä voi hyödyntää sanakirjaa korvatakseen automaattisesti mallitekstejä / kuvia sanakirjassa määritellyillä arvoilla. Tämä voi auttaa korvaamaan automaattisesti kuvan yhtiön logolla kaikissa malleissa kerralla.
Uusi, älykäs navigointi lisättiin tukemaan navigointia suurissa näkymissä.

Mitat ja 2D murtoviivat voidaan nyt viedä 3D PDF:ään. Objektiattribuutteja voidaan luoda SimLab Composerilla ja viedä 3D PDF:ään kuvaamaan geometriaa. 3D PDF voi nyt sisältää myös käyttäjän tiedot ja Open Model Tree viennin jälkeen on myös lisätty, ja niin paljon muuta.
Animaatio
SimLab Animation kehittyy Piilota/Näytä animaatiotuella, jatkuvalla polkuanimaatiolla ja käyttäytymistuella animaation pysäyttämiseen ja toistamiseen.


Täysin tuettu HTML / Web GL
HTML-mallien suunnittelu on täysin tuettu kehittyneellä 2D layoutilla. 3D-malleihin käytettävät heijastuskartat viedään HTML:ään, jolla niihin saadaan realistisempi ilme. Käyttäytymistoiminnot voidaan viedä HTML:ään / Web GL:ään, jolloin käyttäjillä on mahdollisuus luoda interaktiivisia 3D-kokemuksia verkossa. Kaikki uudet 3D PDF -ominaisuudet ovat tuettuja HTML / WEB GL:ssä.

Eristystila
Monimutkaisiin näkymiin käyttäjä voi valita 3D-mallin ja napsauttaa Isolate. Tämä piilottaa kaikki valitsemattomat geometriat ja antaa suunnittelijan keskittyä vain yhteen.

Kehittyneemmät Tuonti- ja Vientiominaisuudet
SimLab Composer voi nyt tuoda 3D-malleja SoildWorks 2013:sta, AutoDesk 2014:sta, DWG 2013:sta, SketchUp2013:sta ja Maya 2014:sta, ja siinä on parannettu DWF - tuki. Collada-vientituki on myös päivitetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti