perjantai 5. lokakuuta 2012

Wacom piirtopöydät AN-CadsolutionsltaLaadukkaat Wacom piirtopöydät kauttamme. Esittelykäytössämme Intuos5 sekä Cintiq mallit, tule tutustumaan ja testaamaan. AN-Cadsolutions on Wacomin valtuuttama edustaja. Bamboo piirtopöytä
Wacomin Bamboo piirtopöytä omaa uuden, inspiroivan teknologian joka voi muuttaa digitaalisen elämäsi täysin. Yhdistämällä multi-touch toiminnot ja kynä piirtopöydän teknologian yhdeksi laitteeksi Bamboo valikoima tarjoaa uuden, spontaanin ja suoran tavan hallita tietokonetta. Yhtä nopeasti kun keksit tavan ilmaista itseäsi, välineet ovat kirjaimellisesti sormiesi ulottuvilla.

Bamboo Stylus solo
Bamboo Stylus solo on korkealuokkainen digitaalikynä kosketusnäytöille. Siinä on klassisen kynän tuntu ja paino- antaen sinulle mahdollisuudet piirtämiseen, luonnosteluun ja mistiinpanojen tekoon iPadilla tai millä tahansa media piirtopöydällä.

Bamboo Stylus duo
Bamboo Stylus duo tarjoaa saman pehmeäkärkisen kynä-ruudulla tunteen. Lisäykseksi, toinen pää kynästä tarjoaa muste kärjen, jolla voit piirtää, luonnostella ja tehdä muistiinpanoja oikealle paperille vain kääntämällä kynää.

Bamboo Paper sovellus
Bamboo paper muuntaa minkä tahansa iPadin digitaaliseksi muistikirjaksi. Nauti oman käsialasi helppoudesta kun luonnostelet ajatuksiasi upeaan digitaaliseen paperi muistikirjaan. Sen lisäksi Bamboo Paperia voidaan käyttää myös useissa muissa tapauksissa asiankulussa. Yhdistä iPadisi projektoriin näyttääksesi ideasi ja luonnoksesi muille tapaamisissa ja aivoriihi istunnoissa.

Inkling
Aloitatko kuvamateriaalisi kynästä ja paperista? Mutta samaan aikaan kadut sitä että ideasi ovat jumissa paperilla kunnes olet skannanut kuvan? Siinätapauksessa Inkling on välttämätön työkalu sinulle. Tämä digitaalinen luonnos kynä antaa sinun luonnostella aidolla kuulakärkikynällä mille tahansa paperille. Samalla kuin piirrät, kaikki vedot tallentuvat sähköisessä muodossa jotka voidaan lähettää rasterina tai vektori kuvamateriaalina..

Intuos5:een. Intuitiivinen tapa luoda.
Esittelemme uuden ammattilais kynä piirtopöydän sukupolven valokuvaajille, suunnittelijoille ja taiteilijoille jotka haluavat uppoutua kuviinsa. Uudella multi-touch:lla, Express näkymällä ja langattomalla yhteydellä.

Cintiq, luonnollista, intuitiivista työskentelyä
Työskentele luonnollisesti näytöllä itsellään, kuten tekisit kynällä paperillakin. Käytä sovelluksiasi intuitiivisesti, kiitos optimaalisen käsi-silmä-koordinaaton. Ja simuloi useita tavanomaisia työskentely tekniikoita ergonomisen Cintiq Grip Penin avulla, ja sen vaihdettavilla kärjillä kuten myös ainutlaatuisella Cintiq Airbrushilla.

PL-sarjat, paranna tekniikka tyylejäsi
Jaa digitaalinen tyytyväisyytesi yleisösi kanssa: PL interaktiivisen kynä näytön kanssa, yliopistoilla kouluilla ja muilla oppilaitoksilla on mahdollisuus maksimoida tiedonsiirron tuloksellisuutta yksinkertaistamalla oppituntien valmisetlu ja parantamalla oppimis prosessia.

Sign&save
Sign&save ja sign&save-mobile ovat pieniä ja lujatekoisia plug&play etumerkinnän tallennus ratkaisuja tehostamaan työnkulkua vähemmällä paperilla- joko mobiilina niille jotka työskentelevät usein asiakirjojen kanssa ollessaan liikkeellä, tai kiinteä julkiseen laskentaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti