torstai 18. lokakuuta 2012

AlibreCAM Alibre Design ohjelmistolleAlibreCAM on lisämoduli Alibre Designohjelmistoon. AlibreCAM yhdistää Alibre Design:n parametrisen mallinnuksen ja MecSoft:n lippulaivan VisualMILL CAM ohjelmiston legendaariset koneistus mahdollisuudet. AlibreCAM toimii saumattomasti Alibre Design käyttöliittymässä, jolloin sinun tarvitsee opetella vain yksi käyttöliittymä. Työstöradat päivittyvät automaattisesti kun mallisi muutuu, säästäen entistä enemmän kallista aikaasi. AlibreCAM on täysin assosiatiivinen mihin tahansa geometrisiin muutoksiin Alibre Design:ssa. AlibreCAM sisältää 2-1/2, 3, 4 ja äskettäin käyttöönotetut 5 akselia jatkuvaan jyrsintään ja reiän teko operaatioihin. Sen mukana tulee satoja postprosessoreita ja lisäyksksi postprosessori generaattori jolla käyttäjä voi luoda omat määriteltävät postprosessorinsa.

AlibreCAM tarjoaa suuren valikoiman erilaisia työstöratojen luontityökaluja. Noin 60 ainutlaatuista työstörata tyyppiä voidaan luoda, jokaisessa lukemattomia toimintoja joilla voit hienosäätää kaiken työstöradan muodosta.

2.5 akselia
Profilointiin, taskutyöstöön, pinnan tasaus, kaivertamiseen, v-kaivertamiseen, kierteen jyrsintään, rouhintaan, viisteytykseen ja paljon muuhun.

Työstöradan lajittelulla voit optimoida taskutyöstön, v-kaiverruksen, kaiverruksen, viisteytyksen ja poraus operaatioiden järjestyksen.

Siltojen automaattisen luomisen osien helppoa irroittamista varten.

3 akselia
Laaja 3 akselinen työstöradan luominen pitää sisällään monia rouhinta, uudelleenrouhinta, viimeistely, taskutyöstö ja puhdistus operaatioita jotka optimoivat pinnan viimeistelyn ja minimalisoivat koneistus ajan. Niitä on liian monta listattavaksi tänne- ole hyvä ja käy katsomassa Feature Comparison nähdäksesi ne kaikki.

4 akselia
AlibreCAM tukee 4 akselista koneistusta. Jatkuva pinnan koneistus, taskutyöstö, profilointi, kaiverrus, viimeistely, rouhinta ja reikien koneistus muodostavat vahvan työkalusarjan tuotteidesi jyrsintään.

5 akselia
AlibreCAM tukee indeksoituja 5 akselisia operaatioita.Helppo oppia ja käyttämään
AlibreCAM on helppo oppia ja käyttää. Olet sitten jo tutustunut toiseen CAD/CAM pakettiin tai vasta aloittelemassa, löydät tästä helposti ohjattavasta ohjelmistosta intuitiivisen asettelun. Kaikki on tehty vasemmalta oikealle tyyliin, ilman sattumanvaraista arvailua mitä teet seuraavaksi.

Sisäänrakennetut opetusohjelmat
AlibreCAMin mukana tulee kattava aloitusopas. Satoja sivuja opastusta askel askeleelta, jopa kaikkein pienimmät yksityiskohdat onnistuneet työstöradan luomiseen. Sinun ei tietenkään tarvitse lukea kaikkea osataksesi käyttää ohjelmistoa, mutta se on saatavilla aina tarvittaessa.

Rakennettu käytönnön osista
Aloitusoppaan mukana tulee opastus tiedostoja jotka voit avata käytettäväksi yhdessä oppaan kanssa. Opit tekemällä.


AlibreCAM-ohjelmisto tulee kolmessa eri kokoonpanossa sopivaksi asiakkaan muuttuviin koneistus tarpeisiin. Kokoonpanot ovat seuraavat:

Alibre CAM Standard (STD)
Tämä on yleisten tarkoitusten koneistukseen suunnattu ohjelma. Tämä tuote on ihanteellinen prototyyppeihin, harrastus- ja koulutus markkinoille, missä helppokäyttöisyys on tärkein vaatimus. Täynnä riittävän tehokkaita valmistusmenetelmiä tämä helppokäyttöinen paketti ei ole ainoastaan tehokas vaan myös houkuttelevasti hinnoiteltu hintatietoisille.

Alibre CAM Expert (EXP)
Tämä kokoonpano sallii neljä akselisen indeksoidun ja jatkuvan rouhinnan ja viimeistely operaatiot Alibre CAMssa. Kaariin perustuvat jatkuvat koneistukset, kuten 4 akselin pinnan koneistus, taskutyöstö, profilointi ja kaiverrus, kuten myös pintoihin/täyttökuvioihin/verkkoihin perustuvat koneistukset, kuten rouhinta, viimeistely ja kaari laskelman koneistus ovat saatavilla. Tämä kokoonpano kaikki STD kokoonpanoon kuuluvat toiminnot.

Alibre CAM Professional (PRO)
Tämä tehokas paketti on ihanteellinen muottien koneistukseen, puutyöstöön, prototyyppien koneistukseen. Tämän tuotteen ylpeys ovat tehokkaat työstöradan luomis tenkiikat yhdistettyinä tehokkaisiin terän hallinta työkaluihin, yksityiskohtaistettuja koneistus mahdollisuuksia varten, tinkimättä silti helppokäyttöisyydestä. Soveltuu vaativille käyttäjille joilla on tarkkoja valmistus vaatimuksia. Tämä tuotteen kokoonpano sisältää kaikki toiminnot jotka löytyvät EXP kokoonpanosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti