keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Räätälöityä AutoCAD koulutusta




Räätälöityä AutoCAD koulutusta

AN-Cadsolutions on erikoistunut AutoCAD-koulutuksissa räätälöityihin yrityskohtaisiin koulutuksiin. Olemme tarjonneet AutoCAD-koulutusta vuodesta 2002 ja keskittyneet pelkästään yhteen asiakkaaseen kerrallaan. Monesti olemme kouluttaneet myös vain yhtä henkilöä. Yksityiskoulutus sekä pienryhmä koulutus on kokemustemme perusteella huomattavasti tehokkaampaa, kuin oppiminen isommissa ryhmissä. Näin koulutukseen käytetty aika pystytään pitämään lyhyenä tinkimättä opetuksen ja oppimisen laadusta sekä sisällöstä.

Kouluttaja yrittäjä Antti Sulkasella on myös vahva osaaminen AutoCADin käytöstä valmistavassa teollisuudessa. Käytännön töiden kautta on opittu mitä CAD-kuvilta vaaditaan, kun niitä hyödynnetään teollisessa valmistuksessa.

AN-Cadsolutions pystyy tarjoamaan yksityistä sekä pienryhmä koulutusta kilpailukykyiseen hintaan ympäri Suomea. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Yrittäjällä on myös pedagoginen pätevyys kouluttamiseen. AutoCAD ohjelmistoon Antti on ottanut ensikosketuksen noin vuonna 1992, joka sen jälkeen on vienyt mennessään.

AutoCADin lisäksi Sulkanen on kouluttanut ja käyttänyt aktiivisesti mm. Rhinoceros 3D-mallinnus ohjelmistoa sekä tämän plug-in sovelluksia. RhinoCAM, VisualMill, VisualMill for SolidWorks sekä AlphaCAM CAM-ohjelmistoja.

AN-Cadsolutios on myös Authorized Rhino Training Center sekä Authorized Rhino Trainer.

Sivuiltamme on vapaasti ladattavissa AutoCAD-pikaopas, AutoCAD 3D-pikaopas, Rhinoceros/Flamingo-pikaopas sekä AlphaCAM-pikaopas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti