tiistai 28. joulukuuta 2010

Rhinoceros (Rhino3D) 3D-mallinnus ohjelmiston koulutus

Rhinoceros (Rhino3D) 3D-mallinnus ohjelmiston koulutus

Vuoden 2010 Rhino koulutukset ovat takanapäin. Monta casea ja asiakasta on jälleen saanut ohjelmistokoulutuksen. Avoimien perus- ja jatkokurssien lisäksi yhä enemmän on kiinnostusta räätälöityyn asiakaskohtaiseen koulutukseen. Tällöin pystytään pureutumaan asiakkaan omiin tarpeisiin ja rakentamaan koulutus sen mukaan. Näin asiakas saa täsmäkoulutusta juuri oikeaan tarpeeseen.

Perus Rhinoceros koulutuksen lisäksi tilausta on ollut myös Rhinossa toimivien sovellusten (plug-in) ohjelmistojen koulutukselle, jolloin asiakkaalla on ollut jo Rhinon 3D-mallinnus hanskassa. Lisäohjelmistoista, joita on koulutettu mm. RhinoCAM, Flamingo, Bongo, TerraFlat, VisualARQ, 3D PDF.

3D PDF on varsin kätevä työkalu omien suunnitelmien esittelemiseen asiakkaille. Kyseisellä toiminnolla asiakkaalle pystyy lähettämään Rhino-tiedoston pdf-tiedostona ja asias pystyy pyörittelemään 3D-mallia suoraan pdf-tiedostossa.

AN-Cadsolutions on toteuttanut Rhino-koulutuksia vuodesta 2002 ympäri Suomea.


Vuosi 2011 tuokin tullessaan uusia tuulia Rhinoceros ohjelmisto rintamalla. Kaikella todennäköisyydellä Rhinosta julkaistaan versio 5 vuoden 2011 aikana. Toiveissa on myös uusien versioden julkaisu Flamingosta sekä Bongosta. Version 5 myötä pitäisi myös valmistua kaupallinen lisenssi Rhinosta Mac:lle.

Heti, kun kaupallinen versio Rhino V5:sta julkaistaan aloittaa AN-Cadsolutions koulutukset Rhino V5 uusista ominaisuuksista.

Kannattaa pysyä kuulolla ja seurata sivustoamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti