sunnuntai 5. joulukuuta 2010

EuroMold 2010

EuroMold 2010 messut Frankfurtissa on nähty ja koettu. Kolmen päivän aikana sai hyvän kuvan messusta. Messuilla tapasin useita yhteistyökumppaneita sekä nykyisiä, että uusia, joiden kanssa tullaan aloittelemaan yhteistyö vuoden 2011 aikana. Koska olin varannut kokonaista kolme päivää aikaa mesuilla kierämiseen, niin se myös mahdollisti useamman palaverin sekä antoi hyvän kuvan alan toimioista.

 Marriot hotelli

Tässä muutamia poimintoja messuilta:

Iscan3D, ohjelmisto+palvelu, jolla voi valjastaa iPhonen 3D-skanneriksi, helppoa ja näppärää.
http://www.digiteyezer.com/

Bitsfrombytes esitteli messuilla BFB-3000 sekä RapMan 3D-tulostimia. Nämä tulostimet on suunnattu opetus sekä harrastus käyttöön. Tekniikka on äärettömän yksinkertaista ja hinta on todella edullinen. Kerrankin löytyy jotain edullista 3D-tulostukseen. Tämän kanssa oppii mukavasti 3D-tulostuksen ja ymmärtää tekniikan, mikä siihen liityy. Tapasin ko. firman edustajia ja AN-Cadsolutions tulee aloittamaan näiden koneiden maahantuonnin kevään 2011 aikana.Baces3D mittakäsivarret olivat esillä, kuvassa Paolo Perbellini esittelee käsivarren hyödyntämistä laadun tarkkailussa DelCAMin PowerINSPECT ohjelmaa hyödyntäen. Helppoa, nopeaa ja kätevää....nähty, koettu ja testattu.


Envisiotecin kanssa olen käynyt kirjeenvaihtoa ja tutustunut laittesiin netissä vuoden 2010 aikana. Nyt tapasin ja pidimme palaverin yhtiön edustajan kanssa. Näillä näkymin AN-Cadsolutions:lle on tulossa ko. 3D-tulostinten edustus. Envisiotec:kin koneissa miellyttää 3D-tulosteiden laatu sekä monipuolinen valikoima malleissa ja kuten tähän päivään kuuluu, niin myös Envisiotec:ltä löytyy koneet dentaali puolelle. Envisiotec:in laitteet valmistetaan Saksassa.

Z Corp:in myymä ZBuildel Ultra 3D-tulostin on Envisiotecin valmistama.


Mecsoft Europe esitteli messuilla RhinoCAM ja VisualMill ohjelmistoja. Tällä osastolla myös AN-Cadsolutions oli esillä. Käynti osastolla ja palaveri yhtiön johtajan kanssa vahvistaa AN-Cadsolutionsin asemia Mecsoftin tuotteiden virallisena edustajana Suomessa.RhinoPhoto oli näyttävästi esillä. RhinoPhotolla saa tehtyä 3D-mittaukset digikameran avulla erittäin kustannustehokkaasti. Ohjelmistoa osastolla olivat esittelemässä Leonida "Leo" Adonyadis Marinesoftilta Ruotsista sekä Philippe BOICHUT Qualup SAS:lta Ranskasta. Phipippe on yksi RhinoPhoton kehittäjistä.
Rolandin Saksan edustalla oli oma osasto messuilla. Esillä olivat MDX-40A, MDX-540A sekä uutena DWX-50. DWX-50 on suunnattu dentaali koneistuksiin, kone on 5-akselinen ja siinä on automaattinen työkaluvaihtaja. Kerrassaan loistava pakkaus pienessä koossa.Matrixin osastolla törmäsin varsin mielenkiintoisiin ja käytännöllisiin kappaleiden kiinnitys systeemeihin.Bitsfrombytes BFB-3000 3D-tulostin

3D-laserskannausta MicroScribe mittakäsivarrella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti