maanantai 15. syyskuuta 2014

Roland ARM-10 3D-tulostin


Roland ARM-10 3D-tulostin sopii työpöydällesi

Pöytämallinen ARM-10 3D-tulostin kokoaa yhteen Roland DG:n 3D-mallinnukseen liittyvät tekniset ratkaisut. Siihen kuuluu oma projektorin linssi ja se käyttää Rolandin imageCure-hartsia luodakseen 3D-malleja UV-valon avulla. Akryylihartsi muuttuu kovettuessaan puoleksi läpikuultavaksi. Viimeistelytoimenpiteet kuten tukien poisto, kiillotus ja värjäys on helppo suorittaa.

UV-lamppu kovettaa ja laminoi akryylihartsin välittömästi 3D-mallien muodostamiseksi. Projektiojärjestelmän ansiosta useita esineitä voidaan valmistaa samanaikaisesti samalla työskentelyalueella, mikä muuttaa 3D-tulostuksen tehokkaaksi.

Rolandin ohjelma tukee myös aloittelijoiden 3D-tulostusta
monoFab Player AM mahdollistaa tietojen muokkauksen ja sisältää 3D-tiedoissa olevat aukot täydentävän korjaustoiminnon, verkkojen yksinkertaistamisen, muotoilun toteutuksen ja automaattisen tukien generoinnin. Käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen, joten se sopii ihanteellisesti aloittelijoillekin.

Monimutkaisten muotojen valmistus mahdollisimman vähästä hartsista
3D-tulostuksen ansiosta kappaleet, joiden valmistukseen tarvittiin aiemmin moniakselijyrsintää, kuten leikkauksia sisältävät monimutkaiset esineet, voidaan toteuttaa nopeasti ja helposti. Kelluvan toteutusjärjestelmän ansiosta hartsinkulutus on minimoitu, mikä tekee mallien valmistuksesta tehokasta ja kohtuuhintaista.

Toimitukseen kuuluu tukialusta ja säiliöt kovettumattoman ylijäämähartsin poistoon sekä lasta ja pinsetit tukien irrottamiseen.

ARM-10 toimitiloissamme esittely käytössä.

Tekniset tiedot
tulostusalue: 130x70x70mm = 300g hartsia
tulostusnopeus: 10mm/h (kerrospaksuus 0,15mm)
Z-akselin tarkkuus: 0,01mm
Koneen mitat: 430x365x450mm / 17kg
USB-liitäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti