maanantai 17. maaliskuuta 2014

SpaceClaim 3D-tulostukseen ja käänteiseen suunnitteluun


SpaceClaim avaa uutta alaa Live 3D Collaboration- ja 3D Printing Prep -työkaluilla

3D-tulostuksen LiveReview ja STL Prep lisäävät SpaceClaim Engineer -ohjelmistoon mahdollisuuksia, joita ei löydy mistään muualta. 
SpaceClaim on nopeiden ja intuitiivisten, insinööreille tarkoitettujen 3D-mallinnusohjelmistojen johtava tarjoaja. SpaceClaim 2014 Service Pack 1 on julkaistu. Paketti sisältää kaksi uutta työkalua SpaceClaim Engineer 2014 -ohjelmistolle: LiveReview, SpaceClaimin uraa uurtava, pilvipalvelukäyttöinen 3D-yhteistyöjärjestelmä, jonka koodinimi oli aikaisemmin "Connect", ja uusi STL Prep for 3D Printing -moduuli.
LiveReview tarjoaa turvatun istunnon, jossa useampi kuin yksi käyttäjä voi ottaa osaa ja auttaa yhtä aikaa mallin muokkaamisessa reaaliajassa. SpaceClaimin LiveReview laajentaa SpaceClaim Engineer -ohjelmiston intuitiivista käyttöliittymää, yhteiskäyttöä ja nopeutta isännöidyssä istunnossa. Työkalu toimii minkä tahansa WebGL-toimintoa käyttävän selaimen kautta tietokoneella tai mobiililaitteella. Myös insinöörit, joilla ei ole 3D-mallinnusohjelmistoa käytössään, voivat aktiivisesti katsella, editoida tai mallintaa reaaliaikaisesti netissä. Jokaisella SpaceClaim-asiakkaalla, jolla on aktiivinen tili, saa aikaisen pääsyn LiveReview-työkaluun kuuden kuukauden ajaksi, alkaen tänään.
STL Prep for 3D Printing -moduuli valmistelee mallit 3D-tulostusta varten tehokkaasti ja helposti tarjoamalla työkaluja tulostusongelmien korjaamiseen ja STL- ja CAD-tiedostojen muokkaamiseen yhtä helposti kuin, jos ne olisi luotu ohjelmassa tai tuotu siihen. Insinöörit voivat käyttää moduulia vesitiiviyden ja risteyksien tarkistamiseen ja korjaamiseen, materiaalien säästämiseen tekemällä malleista onttoja ja liitäntäominaisuuksien luomiseen, jotta mallin osat voidaan yhdistää tulostamisen jälkeen. STL Prep for 3D Printing toimii myös OBJ-, CGR- ja AMF-tiedostomuotojen kanssa. STL Prep on lisämoduuli SpaceClaim Engineer -ohjelmistoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti