tiistai 11. kesäkuuta 2013

SprutCAM


SprutCAM nyt AN-Cadsolutionsin edustusksessa.

SprutCAM NC-ohjelmointiin

2.5-akseliset koneistukset, 3-akselist koneistukset, 4-akseliset rotary koneistukset, 5-akseliset koneistukset, sorvi koneistukset, lankasanaus koneistukset, plasma leikkaus, vesileikkaus ja laserleikkaus.2.5D-koneistus
2.5D-strategioita käytetään taskuista, saarekkeista, lovista, pystyreunoista, litteistä pinnoista ja aukoista koostuvien osien työstämiseen. Kyseessä ovat tyypillisesti elektronisten komponenttien kotelot, leimasimet ja muotit. SprutCAM luo työstöratoja sekä luonnosteluun että viimeistelyyn. SprutCAM sisältää tehokkaan automaattisen geometrian tunnistuksen. Kaikkia reikien työstötoimintoja tuetaan.

3-akselijyrsintä

3D-jyrsinnän erikoisuus on se, että työkalua voi siirtää samanaikaisesti työkappaleen 3 akselilla. Voidaksesi käyttää näitä toimintoja SprutCAMissa tarvitset 3D-mallin työkappaleesta.

Rotaatiotyöstö

Rotaatiotyöstöä käytetään sellaisten kappaleiden kuin juoksusiipien, lapojen ja ruuvien monitahoisten pintojen sekä nokka- ja kampiakselien valmistuksessa. Sovellus on laajalti käytössä lentokone-, auto-, öljy- ja kaasuteollisuudessa samoin kuin dekoratiivisten muotojen ja muiden monimutkaisten kappaleiden valmistuksessa.

5 akselin indeksoitu työstö

5 akselin indeksoidussa työstössä on mahdollista suorittaa työstöjä kaikissa kulmissa käyttäen kaikkia 2.5D- ja 3D-työstöstrategioita. 3D-malliin perustuva interaktiivinen kappaleen kulman säätö ehkäisee virheet, yksinkertaistaa ja nopeuttaa CNC-tuotannon insinöörin työtä.

5 akselin jatkuva työstö

SprutCAM sisältää 5 akselin jatkuvat strategiat, joiden avulla voi luoda CLData-tiedostoja kaikentyyppisille moniakselikoneille. CLData luodaan ottaen huomioon koneen malli, jolloin voidaan välttää törmäykset työstön aikana. CLData luodaan ottaen huomioon työstön koordinaattien muutokset.

Sorvaus

SprutCAM sisältää täyden sarjan strategioita monimutkaisuudeltaan kaikentyyppisten kappaleiden sorvaamiseksi, kaikkia tunnettuja sorvaussyklejä tuetaan. Työstöradat muodostetaan ottaen huomioon jäljelle jäävä materiaali, leikkaustavat säädetään automaattisesti. Kaikkia sorvin mekanismeja ikkunasta kappaleen sieppariin voi valvoa ohjelman avulla.

Sorvausjyrsintä

SprutCAMin sorvausjyrsintämoduuli sisältää tehokkaat sorvausjyrsintämenetelmät, joiden avulla voidaan ohjelmoida moniakselinen työstö käyttämällä apuna sorvausjyrsinnän monitoimikoneita, joissa on suora koneistus, mukaan lukien CNC Swiss-Type Lathe. Helppo käyttöliittymä ja sorvin ominaisuudet antavat mahdollisuuden luonnostelun, viimeistelyn, uurtamisen, kierteityksen ja osittaisen työstön ohjelmointiin.

Monitoimityöstö

SprutCAM sisältää mahdollisuuden ohjelmoida monitoimikoneita, joissa on toinen kara (MTM). Se mahdollistaa NC-ohjelmien luomisen useiden kappaleiden samanaikaiseen työstöön usealla laitteella.

Kipinätyöstö

Kipinätyöstön avulla on mahdollistaa suorittaa ulkoista ja sisäistä työstöä kallistetulla johdolla ja pystyasennossa. On olemassa myös strategiat 4-akselikoneistukseen automaattisin, interaktiivisin ja tarkoin synkronointimahdollisuuksin.

Suihkuleikkaus

SprutCAMin avulla on mahdollista luoda CLData-tiedostot happi-, plasma-, vesisuihku- ja laserleikkausta varten. Leikkausstrategia mahdollistaa sen jakson valvonnan, jolla kappaleet leikataan. Termisten vääristymien vähentämiseksi käytetään ristikappaleita.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti