keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Clayoo - Clay modeling with Rhino
Clayoo® on kehittynyt mallinnus sovellus jolla on mahdollisuus vaivattomasti luoda mikä tahansa muoto tarkasti ja tehokkasti, oli se sitten kuinka monimutkainen tahansa. Ihan kuin mallintaisi käsin! tämä on Clayoo®:n konsepti, ei ole väliä aloitatko luonnoksesta, kaaresta vai 3D objektista. Siinä on kyse vetämisen, työntämisen ja liikuttamisen helppoudesta kunnes saat ideasi toteutettua.

 Ihanteellinen suunnittelu arkkitehtuurille, korusuunnittelijoille, kulutustavaroihin, leluille, ilmailuun, laivastoon, huonekaluihin.. Kaikkien joiden tarvitsee luoda monimutkaisia vapaamuotoisia kuvioita tulisi käyttää Clayoo®:ta.
Kun tarkkuus on ehdotonta - Clayoo® tarjoaa realiaikaiset työkalut etäisyyksien, muutosten jne. analysointiin. Samoin kuin standardi Rhino työkalut kuten päästökulma, tiheyden analysointi.. toimivat realiajassa

 Ei ainoastaan mallinnus, vaan myös valmistus - Clayoo® geometria on täydellinen prototyyppien, muottien jne. valmistamiseen. Exporttaamalla STL:n se luo automaattisesti suljetun Meshin.
Clayoo®:sta tulee olennainen osa käänteistekniikaa (reverse engineering), yhdessä kehittyneiden työkalujen kanssa, kuten Retopology, joka mahdollistaa pintojen luomisen digitalisoitujen objektien päälle helposti, jotka voidaan muuntaa NURBS pinnoiksi.


Tärkeimmät edut

Rajoittamaton luominen ja muokkaaminen
Aloita luominen mistä tahansa geometriasta: pinnasta, tilavuusmallista, meshistä tai luonnoksesta. Muokkaa helposti käyttäen kaikkein kehittyneimpiä työkaluja kuten liittäminen, murtaminen, jakaminen, erottaminen, kompensointi, nostaminen, siirtäminen, pursottaminen, syöstäminen, kuoriminen.. ja paljon muuta. Rajatonta! Retopology 3D, Scan Data ja STL Clayoo pinnoille tai NURBS pinnoille.

Kun hallinta ja tarkkuus on tärkeää
Työskentele tarkasti, vapaasti, tai molempia. Määritä lisää kontrolli pisteitä alueille jotka vaativat niitä. Kehittynyt siirtymä-, kuori- tai siltakytkentä.

Yksityiskohtaisten alueiden korkea suorituskyky ja määrittely Yksityiskohtien määrittäminen, määritelläksesi entistä tarkemmin tarkkoja osia työskentely alueella. Esimerkiksi: kun mallinnat kasvoja, määritä lisää tarkkuutta silmiin ja kulmakarvoihin. Näin emme voi ylikuormittaa loppuja kasvoista. Tasaisuuden taso muuttuville objekteille.

Clayoo pinnat, 100% yhteensopivuus
Clayoo® on TDM Solutions:in luoma Rhinocerokselle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti