keskiviikko 12. syyskuuta 2012

VSR iView iPhonelle ja iPadlle

VSR iView on suunniteltu sekä iPhonelle että iPadille. Käyttäessäsi VSR iView:iä sinulla on vastaanotettu tai Rhino3D:ssä luotu 3D datasi + VSR tuotesarja Apple mobiililaitteessasi missä ja milloin tahansa . Se on maailman helpoin tapa esitellä uusimmat 3D mallisi kaikille. Malleja voidaan tarkastella, arvioida ja käyttää myös virtuaalisena osana lisätyssä realistisessa näkymässä.

Hanki mallisi sähköpostin kautta tai lataa internetistä iPhoneesi tai iPadiisi tai vaikka synkronoi tiedostot iTunen kanssa. Sen lisäksi että voit katsella 3D malliasi voit myös näyttää kaikki analyysit joita olet asettanut aikaisemmin Rhino3D:n ja VSR tuotesarjan kanssa. Nämä voivat olla erilaisia varjostuksia, korostuksia, leikkauksia, päästökulmia tai kaarevuus käyriä.

Kaikista jännittävin toiminto on esittää virtuaali mallisi todellisuudessa: käyttämällä mobiili laitteesi sisäänrakennettua kameraa voit esittää virtuaali mallisi nykyisessä ympäristössä tai käyttää kuvaa valokuva albumistasi. Jälkeenpäin näytön sisältö voidaan lähettää sähköpostitse tai tallentaa paikalliseen valokuvaalbumiin. Tätät kutsutaan yleensä Augmented Realityksi.

Intuitiivinen käyttöliittymä antaa sinun selata apsia helposti.

Tuettuja Apple laitteita: minimi vaatimukset ovat iPhone 4 ja iPad 2

Vaadittu järjestelmä: iOS 5.1 ja korkeammat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti