tiistai 28. elokuuta 2012

Simlab Composer 2013 uudet ominaisuudet



Mitä uutta on SimLab Composer 2013:ssa?

3D näkymien rakentaminen
Käyttötavan valinta: uudet valintatavat SimLab Composer 2013:ssa ovat: valitse jonkin tietty piste, valitse koko kohteen reunus tai valitse kohteen keskusta. Ne tekevät tarkasta valinnasta paljon helpompaa.

Yhdensuuntainen näkymä: Vaihtele yhdensuuntaisen näkymän ja syvyysvaikutelman välillä. SimLab Composer 2013 tekee käyttäjälleen helpoksi sovitella osia tarkasti yhteen. Sopii erityisesti insinööreille.
 Kiertämis toiminto: uusi lisätty toiminto joka tekee kulisseissa liikkumisen helpommaksi.

3D PDF
Mallinpohjien suunnittelu: juuri lisätyn mallipohjan suunnittelun avulla käyttäjä voi helposti suunnitella muokattuja mallipohjia joita voi käyttää 3D PDF ja 3D HTML tiedostojen luomiseen.

Mallipohjan perus 3D PDF: lähetä 3D PDF tiedostoja kustomoituina oman yhtiösi teemalla.
3D PDF HTML:ssä: nyt käyttäjät voivat jakaa myös 3D PDF tiedostot internetissä lisäämällä ne HTML tiedostoihin.
 
PDF tiedostojen yhdistäminen: SimLab Composer mahdollistaa nyt myös useiden PDF tiedostojen yhdistämistä yhdeksi tiedostoksi.
Paranneltu 3D PDF tiedostojen laatu: SimLab Composer luo nyt pienempiä 3D PDF tiedostoja parannellun kuvittamis toiminnon avulla.
Suurempien tiedostojen käsittely: lisäämällä 64 bitin tuen ja tehostamalla 3D PDF generaattoria SimLab Composer on nyt valmis kaikkein suuremmille malleille.

HTML

SimLab Composer 2013 uuden 3D HTML vienti kapasiteetin avulla asiakkaat voivat nyt julkaista mallejaan internetissä Chromessa, Firefoxissa, Internet explorerilla ja Safarilla.





Visualisointi

Indigo Renderer tuki: SimLab Composer 2013 käyttäjät voivat nyt luoda parhaita sisätilojen suunnittelu malleja uuden Indigo Renderin tukemana.





Animointi


Tarkka kohteen poiminta: liikkuvan kohteen valinta on tehty helpommaksi uusien poimimis toimintojen avulla SimLab Composer 2013:ssa.





Muutokset vastaanottamisessa ja lähettämisessä


Uusia vastaanotettavia tiedostoja: SimLab Composter lisäsi uusia tukia vastaanottaakseen DWF ja DWFX tiedostojen formaatteja.
Paranneltua tiedostojen vastaanottamista: SolidWorks, ACIS, STEP, SketchUp, FBX (2013.1), U3D, PDF.
Uusia lähetetetäviä tiedostoja: DWF, DWFX, IGS (Indigo), RIB (Air Renderer).Paranneltua tiedostojen lähettämistä: Collada, FBX (2013.1), U3D, PDF.
Paranneltu sovellusalusta

64 bitin tuki: käsitelläkseen kaikkein mutkikkaimpia 3D malleja SimLab Composter ja kaikki sen vastaanotettavat ja lähetettävät tiedostot uudistettiin lisätäksemme niihin 64 bitin tuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti