torstai 11. elokuuta 2011

MicroScribe mittausvarret Alihankinta messuilla


MicroScribe mittausvarret Alihankinta 2011 messuilla

Tule tutustumaan AN-Cadsolutionsin osastolle D220 Alihankinta 2011 messuille MicroScribe mittausvarsiin ja siihen saataviin lisälaitteisiin. Nähtävänä Skiron 3D-laserskanneri, Mobigage, RevWorks for SolidWorks

Skiron 3D-laserskanneri
Perus mittausvarren lisäksi nähtävänä ja koettavana osastolta löytyy Skiron 3D-laserskanneri liitettynä Microscribeen. Skironin ominaisuuksia mm. helppokäyttöisyys, nopea ja tarkka, mukana tulee käyttäjäystävällinen ohjelmisto.

Iphonella langatonta mittausta
Kun taskusta löytyy iPhone ja MicroScribe on kytketty Mobigageen, mittaukset pystyy tekemään ilman tietokonetta. Mobigage + iPhone ratkaisu nähtävänä osastollamme.

Revworks for SolidWorks
RevWorks kytkee MicroScribe mittausvarren SolidWorks ohjelmistoon. RevWorks:ssa on monipuoliset työkalut mittauksiin ja käänteiseen suunnitteluun. Tule tutustumaan ReWorks ohjelmistoon Alihankinta 2011 messuille.

VisualMill for SolidWorks CAM
VisualMill on edullinen CAM-ohjelmisto CNC-koneiden ohjaukseen. Uusi versio 2012 julkaistaan syksyllä 2011 ja siitä löytyy mm. 5-akselisten koneiden ohjaus. Esittelemme VisualMill CAM-ohjelmistoa SolidWors:ssa messuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti