perjantai 15. huhtikuuta 2011

MicroScribe, MobiGage, RevWorks

MicroScribe, MobiGage ja RevWorks ohjelmisto on suunnattu mittauksien ammattilaisille.


Revware Inc. on julkaissut tietoja vuoden 2011 tuotteiden kokoonpanoistaan. Revware, yhtiö MicroScriben takana, MobiGage ja RevWorks ohjelmistoratkaisut mittauksien ammattilaisille.
Missionamme on toimittaa helppokäyttöisiä, innovatiivisia, kustannustehokkaita mallinnusratkaisuja jotta voimme avustaa ratkaisemaan laajamittaisia suunnittelun, mittauksien ja insinöörityön ongelmia. Tällä hetkellä on todennäköistä että olette olleet kosketuksissa tuotteen kanssa tai omistaisitte tuotteen jonka kehitys on parantunut Revwaren tuotteita käyttämällä," toteaa Tom Welsh, Revwaren Presidentti ja Pääjohtaja. "Aina kotitalouden työkalujen, kenkien, lentokoneiden ja teollisten komponenttien luomisesta ja tuotannosta, virtuaalisiin toteutuksiin todellisen tuntuisten animaatiohahmojen kanssa, antiikin esineistön kuvantamiseen ja toteuttaen tekonivelleikkauksia, Revwaren tuotteet muokkaavat maailmaa uudeksi joka päivä."
Revwaren MicroScribe kannettavaa digitoijaa (nivelmittakäsivarsi) voidaan käyttää yhdistämällä ohjelmisto kaappamaan fyysisiä muotoja mallintamista ja analyysiä varten. MicroScriben digitoijaa käytetään pisteestä pisteeseen ja reunasta reunaan datankeräyksen työkaluna tai linjauksen tarkastajana liitetyille laserskannereille tai muille tunnistuslaitteille. Tämä työpöytäjärjestelmä tulee kahtena versiona, yleismalli Microscribe G sarja ja tarkempana MicroScribe M sarja.
On useita kaupallisesti saatavilla olevia ohjelmistopakkauksia jotka tukeva MicroScribe digitizer linjaa. Revwaren omat RevWorks ohjelmistot tuottavat yhteyden MicroScribe digitoijan ja SolidWorks kiinteän mallinnuksen CAD ohjelmistolle.
Uusin lisä Revware software tarjontaan on MobiGage, kämmenellä työstettävä mittaus sovellus. “Liikkuvana mittarina,” se voidaan asentaa iPad-, iPod Touch- tai iPhone-laitteille, hyödyntäen langatonta verkkoyhteyttä viestimään MicroScribe digitoijan kanssa. Mittauksia voidaan suorittaa seuraten toistuvaa mittaussuunnitelmaa myöhemmälle käytölle RevWorks tai muiden ohjelmistoratkaisujen kanssa. Muille kuin Applen tuotteita käyttäville kuluttajille, MobiGage PC on myös saatavilla.
Revwaresta on tullut myös kansainvälinen jakelija Skiron laserille jota tuottaa Kreon. Skiron laseri on kompakti skannausliite joka on suunniteltu MicroScribe 6DoF digitoijille. Yhdistelminä, laitteet luovat vaihtoehdon useille datankeräystuotteille jotka eivät ole suoraan kytkettyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti