perjantai 18. maaliskuuta 2011

Mecsoft on julkaissut VisualXPORT for SolidWorks ohjelmistonMecsoft on julkaissut VisualXPORT for SolidWorks ohjelmiston

VisualXPORT for SolidWorks on lisäohjelmisto (plug-in) SolidWorks:lle ja mahdollistaa näin käyttäjien viedä osat VisualMILL tiedostomuodossa (.vcp). Sovellus on suunnattu yrityksille, jotka käyttävät suunnittelutyökaluna SolidWorks:ia ja VisualMILL CAM-ohjelmistoa työstöratojen luontiin.

Mecsoft on ”Gold Certified CAM developer for SolidWorks”. Tätä kautta Mecsoft tietää SolidWorks käyttäjien tarpeet. VisualXPORT for SolidWorks tehtiin VisualMILL ohjelmiston asiakkaiden palautteen pohjalta. Käyttäjillä on ollut tarve parannettuun tiedostonvientityökaluun SolidWorks:stä VisulaMILL:iin. Aikaisemmin vienti onnistui vain STL, IGES ja STEP muodoissa käytettäessä erillistä VisualMILL CAM-ohjelmistoa.

VisualXPORT for SolidWorks mahdollistaa viedä 2D ja 3D sketsit (kurvit), solidit yhdistetyillä pinnoilla, solidit erillisillä pinnoilla and yksittäisinä pintoina. Ohjelmisto on yhteensopiva SolidWorks versioiden 2008 – 2011, 32-bit ja 64-bit. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti