perjantai 21. tammikuuta 2011

Roland and MecSoft Demonstrate New Design-To-Part Workflow at SolidWorks World 2011

Roland and MecSoft Demonstrate New Design-To-Part Workflow at SolidWorks World 2011

Roland ja Mecsoft esittelevät SolidWorks World 2011 tapahtumassa, kuinka VisualMill for SolidWorks toimii Rolandin jyrsinkoneiden kanssa. Lue Desktop Engineering:in artikkeli aiheesta.

Omasta ja asiakkaan puolesta voin sanoa, että kyseinen paketti toimii loistavasti. Eräällä asiakkaalla on käytössään Roland MDX-540 työkaluvaihtajalla sekä pyörittävällä neljännellä akselilla varustettuna. Kaikki työstöradat he ohjelmoivat suoraan SolidWorks:ssa pyörivällä VisualMill CAM-ohjelmistolla. Työskentely on joutuisaa, kun voi tehdä työstöradat suoraan sellaisessa 3D CAD-ohjelmistossa mitä käyttää työssään, eikä tiedostoja tarvitse lähteä siirtämään ohjelmistosta toiseen.

Sama homma toimii loistavasti myös Rhinoceros ohjelmistossa pyörivällä RhinoCAM:llä. On luontevaa tehdä Rhinossa työstöradat 3D-malliin, tietäen, että kone työstää juuri sellaisen kappaleen, mitä on suunnitellut.

Lue Desktop Engineering:in artikkeli aiheesta:
Roland and MecSoft to Demonstrate New Design-To-Part Workflow at SolidWorks World 2011 by Desktop Engineering


AN-Cadsolutions on valtuutettu Roland jyrsin- ja kaiverruskoneiden sekä 3D-laserskannereiden maahantuoja sekä valtuutetttu Mecsoft ohjelmistojen maahantuoja. Kauttamme myynti, koulutus, tukipalvelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti